> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Разкриха глупостта, заради която Русев разкара Пелето! Изгонен го направи на мат и маскара


Разкриха глупостта, заради която Русев разкара Пелето! Изгонен го направи на мат и маскара

0
0
238

Публикувана на: февруари 12, 2017

Бившият футболист на Левски Илиян Мицански заяви, че е излъган от Станислав Ангелов, че ще му gage шанс за изява в тима на сините. „Всеки на моето място би бил доста разочарован. Бях тотално излъган от хората, които работеха в клуба! Аз съм свикнал да казвам нещата, без да шикалкавя. А не като някои, които, като си тръгнат от Левски или ЦСКА, всичко е по мило, по драго, без значение какви унижения са били принудени да изтърпят.

Винаги нищо не е станало, всичко е хубаво, продължаваме напред и бързо се скриват“, каза Мицански пред Sporta.bg. „Почти всички отбори от България ми звъняха с изключение на Лудогорец. Избрах Левски заради един човек – Пелето. Просто повярвах на него повече, отколкото на всички други, които ми се обадиха.

Проведохме около 10 разговора, в които непрекъснато ми беше обещавано, че ще получа десетина мача за изява. След двубоя с Монтана дадох интервю. На другия ден журналистът дойде да ми се извинява и да ме пита дали не ми е направил проблем. Обаждали са му се защо пише, че Мицански иска да играе, а Левски е клуб, в който не може да се говори. После Пелето ме скастри, че съм дал интервю и че само той решава кога да давам изявления пред медиите.
Казах му, че се е объркал. Именно тогава моите проблеми станаха по-големи. Никой няма право да ми казва с кого да говоря в България. Може да издава забрани на някои 18-годишни момчета, но не и на мен със сигурност. У нас на мода са подмазвачите и послушниците и се радваме на чужденците все едно са Меси и Роналдо. А те половината не могат да спират топката и даже във Вихрен няма да ги взема“, завърши Мицански, който получаваше месечна заплата от около 10 хиляди евро.

Интересното е, че преди подписване на договора собственикът Спас Русев е информиран, че Мицански ще е в Левски само до Нова година, но след това господинът от Лондон научава, че всъщност нападателят е парафирал за един цял сезон. И оттогава е вдигнал мерника на Станислав Ангелов.

Нападателят направи снощи дебют за новия си отбор Корона Киелце, като бе титуляр при гостуването на Висла Краков.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments