> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Разградчани се заядоха с шефовете и феновете на Дунав, поискаха да ги изгонят от „Арената“!


Разградчани се заядоха с шефовете и феновете на Дунав, поискаха да ги изгонят от „Арената“!

0
0
181

Публикувана на: март 20, 2017

Фенове на Лудогорец поискаха достъпът на привържениците на Дунав до стадиона в Разград да бъде ограничен. Както е известно, русенци домакинстват на „Лудогорец Арена“, докато тече ремонтът на Градският стадион. Разградчани са възмутени от запалените шалчета на Лудогорец в сектора за гости по време на двубоя между двата тима, който завърши 2:2. Ето какво написаха от ОФК Лудогрец:

„Обръщаме се към ръководството на Футболен клуб Дунав Русе и феновете на Дунав, които цял сезон бяха гостоприемно приемани в нашия дом – „Лудогорец Арена“.

Ще оставите ли без последствия и без извинение вандалския акт, при който бяха запалени шалчета на „Лудогорец“? Втори ден мълчите. Да приемаме ли, че сте съгласни с тази проява, която е много далеч от фенската култура? Ваши фенове палят шалчета, които не са трофей, а са закупени от фен магазина. Какво показвате с този акт? Благодарност към това, че почти цял сезон играете на нашия стадион и нито един ваш фен не пострада. Знаете добре, че всичко си има някакви граници! А тук не сте си вкъщи.

Доказали сме многократно, че сме миролюбива публика. Доказахме го в евроучастието на Черно море, доказахме го и с домакинството на младежкия национален отбор. Ние нямаме нищо против обикновените фенове на Дунав Русе. Отборът ви е симпатичен и ще го подкрепяме като българи, ако се класирате в евротурнирите. Но фенове, които палят шалчета на Лудогорец, нямат място на трибуна „Моци“. Още днес ще поставим въпроса пред ръководството на Лудогорец, агитката на Дунав да не бъде допускана на нашата трибуна, ако няма извинения и действия, които да доказват, че виновните са наказани.

С уважение,
ОФК Лудогорец!“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments