> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Разбраха се и го обявяват днес! Любо ще води Берое на „Герена“


Разбраха се и го обявяват днес! Любо ще води Берое на „Герена“

0
0
414

Публикувана на: октомври 20, 2016

Берое ще има нов треньор днес и той ще води отбора още в събота. Тогава тимът от Стара Загора гостува на Левски. Според запознати има един човек, който не се страхува да излезе на Герена. И това е Любо Пенев. Старозагорци водиха преговори с него и през лятото, но тогава двете страни се разминаха. Сега е имало нови разговори, нищо, че Пенев отрече да е бил път до Града на липите. Там вече се носят и слухове за условията му. Те гласят, че Любо се е спазарил за 40 бона на месец, които ще дели с помощниците си Давид Родригес, Йордан Йорданов и Методи Деянов.

Името на Илиан Илиев, който напусна по собствено желание Локомотив Пловдив в понеделник, въобще не е било обсъждано от началниците под Аязмото.

Едно е сигурно – който и да бъде назначен за треньор, ще направи дебют срещу Левски. „Потърпете, ще го видите в четвъртък (б.р., днес)“, измъкнаха се от Берое вчера. А феновете продължаваха да обикалят по улиците и да питат когото срещнат от клуба, какво става. И те обаче не получиха отговор, който да ги остави да спят спокойно снощи.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог при регистрация с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments