> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Радост за Бербатов! Митко ще става баща за трети път


Радост за Бербатов! Митко ще става баща за трети път

0
0
354

Публикувана на: август 2, 2016

Липсата на новини около това къде ще продължи кариерата си голмайстор №1 на България за всички времена Димитър Бербатов се дължи на факта, че синеокият благоевградчанин ще става татко за трети път. Това е актуалната мълва във футболните среди и нас, потвърдена и от близки до майката на Митко – Маргарита, която намекнала за щастливото събитие, пише Hotarena.

Именно поради новата бременност на дългогодишната си половинка Елена Щилянова Бербатов се отказал да разглежда оферти и предпочитал да си почива със семейството.

Митко е баща на две дъщери – Деа, която е вече почти на 7, и Елиа, с 3 години по-малка. Бербо обаче никога не е крил, че мечтае да има и мъжка рожба. „Говорили са с лекари. Докторите са категорични, че Елена може да си позволи да роди още веднъж. Тя е на 38 години, но според медиците е в отлично здравословно състояние и няма пречка пак да забременее“, твърдят близки до Бербатов.

Митко, жена му и децата традиционно се изнасят на морето у нас всяко лято. Както е известно, нападателят има огромен апартамент в Слънчев бряг, където отмаря с компания близки приятели. Най-късно до средата на месеца ще се знае със сигурност дали Бербо ще окачи обувките на пирона.

„Елена винаги е искала да стане за трети път майка, но годинките си вървят и като нищо можеше да изпусне последния влак. Притеснява я и друго – тя изкара, ако си спомняте, много тежка втора бременност. Тогава и стана лошо на връщане от Дубай, та се наложи за едно денонощие да пренощува в истанбулска клиника. Все пак има много случаи, когато жени на по 40 години раждат“, разправят авери на семейството.

Докато си почива, Митко попадна в класацията на едно от най-авторитетните издания в във Франция „Франс футбол“ за 10-те най-добри футболисти, които в момента са свободни агенти и биха свършили страхотна работа на местните грандове. Изглежда обаче, плановете на Бербатов са съвсем други и вместо да гони топката на стари години, ще сменя пелени.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments