> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Работата става сериозна! Вече е ясно колко пари ще извади Русев за титла на Левски


Работата става сериозна! Вече е ясно колко пари ще извади Русев за титла на Левски

0
0
246

Публикувана на: септември 24, 2016

Новият собственик на Лев­ски Спас Русев ще увеличи пре­миите на футболистите, ако те успеят да завоюват шам­пионската титла. По принцип всеки играч има подобен бонус в договора си. Но отделно от това има обявен и отборен стимул. Новият бос обаче ще завиши обещаното от пре­дишното ръководство. Пред спортно-техническия щаб той е обявил, че премиите ще бъдат по-високи, стига да бъ­дат заслужени. Така че те мо­гат да достигнат до над 20 хиляди лева на калпак.

В момента Левски е на пър­во място в класирането. А целта, която Русев постави пред тима, е златните меда­ли. Той посочи, че сериозно подсилване на състава може да се очаква едва през зимата. А през месец декември ще ста­не ясно дали ще има размествания по спортно-техниче­ския щаб и ако да – какви ще бъ­дат те.

Дотогава Русев ще трябва да обяви с какви хора смята да управлява клуба – 9 човека трябва да влязат в новия УС. Освен това се обмисля и създа­ването на Консултативен съ­вет, който да бъде на пряко подчинение на Надзорния. В последния освен Спас Русев влизат синът му Евгени и Деян Петков. Вече бе и анонсирано, че в клуба ще има пълен одит, като той ще бъде поверен на световноизвестната фирма ‘Ърнст и Янг“ (EY). Навярно след като излязат резултати­те от него, ще станат ясни параметрите и на средства­та, които Русев планира да инвестира в клуба. Първата задача, която босът си поста­ви за подобряване на инфра­структурата, е слагане на ко­зирка над сектор А на стадион „Георги Аспарухов“, както и на ново информационно табло.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments