> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Първо в 7DF: Ето кой букмейкър става спонсор на „армейците“! Влиза ли и Божков в ЦСКА!


Първо в 7DF: Ето кой букмейкър става спонсор на „армейците“! Влиза ли и Божков в ЦСКА!

0
0
153

Публикувана на: септември 15, 2016

ЦСКА ще има още един солиден спонсор, след като днес вече презентира генералния си такъв. Както писахме, най-големият български мобилен оператор – МТел, застана зад „армейците“.

На път да направи същото е и…Васил Божков, колкото и сензационно да звучи това. Най-вероятно още утре на фланелките на ЦСКА ще бъде щамповано логото на новия спонсор, а дебютът ще е в неделя на мача с Черно море.

До утре сутринта трябва да бъде решено и логото на коя фирма ще се сложи на екипите. Ако бъде поставено това на „7777“, ще означва, че лично Васил Божков се официализира като спонсор на ЦСКА, защото той е шеф на борда на букмейкъра на националната лотария.

Има обаче и вариант 2, който е WinBet. Казиното от скоро развива и футболни интернет-залози и ЦСКА може да е чудесна възможност за промотиране.

Ангажирането на Васил Божков с ЦСКА показва, че той наистина не е имал нещо общо с напъните за втори „червен“ синод в началото на лятото. Просто е бил притискан от ня#КОЙ да го прави, за да се подлива вода на Гриша Ганчев в опита му да спаси „армейците“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments