> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Първият нов на „Армията“ – конкурент на несменяем титуляр! Ето кога ще го представят


Първият нов на „Армията“ – конкурент на несменяем титуляр! Ето кога ще го представят

61 0

Публикувана на: май 29, 2017

Ръководството на ЦСКА работи усилено по селекцията от няколко месеца и вече доближава постигането на договорка с част от желаните играчи, съобщава „Тема спорт”.

Почти сигурно армейците ще представят първото си лятно попълнение ден или два след мача с Дунав от последния кръг в Първа лига. Двубоят в Русе е на 31 май (сряда) от 20:00 часа.

Червените са на финалната права в преговорите. Много е вероятно първият нов в ЦСКА да бъде вратар от чужбина, който да конкурира Георги Китанов за титулярния пост под рамката. Негов дубльор през този сезон бе Конов.

Играчи се наблюдават още от началото на пролетния полусезон, като главният скаут Велизар Димитров е ходил на няколко мисии в чужбина. Една от тях бе в Унгария на двубой между Ференцварош и Вашаш.

ЦСКА има интерес и към футболисти от бившите съветски републики. Преди малко повече от 20 дни се появи информация, че армейците искат унгарския национал Акош Елек, който е вътрешен халф на казахстанския Кайрат. Червените са наблюдавали и други футболисти в същото първенство.

ЦСКА ще направи и изходящи трансфери през лятото.