> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Първият нов в ЦСКА в центъра на скандал за над 1 млн. евро с новият клуб на Любо Пенев


Първият нов в ЦСКА в центъра на скандал за над 1 млн. евро с новият клуб на Любо Пенев

0
0
173

Полският вратар Гжегож Сандомиерски по всичко изглежда ще е първото ново попълнение на ЦСКА . 27-годишният футболист, който в кариерата си има три трофея – една Купа и две Суперкупи на Полша, е чакан в следващите дни в София за медицински прегледи и финални преговори. Проверка на 7DniFutbol.bg показа, че Сандомиерски е сред играчите, които стоят далеч от центъра на вниманието и не са сред скандалните в полския футбол. За цялата му кариера около Гжегож се е заформил само един скандален случай, и то такъв, за който той няма пряка вина.

Сандомиерски изиграва много два силни сезона с екипа  на Ягелония (Бялисток) (в този клуб до дни работа ще започне Любослав Пенев) в периода 2009 – 2011 г., което логично води до интерес от по-силно първенство. Белгийският гранд Генк се оказва най-настоятелен и печели битката за тогава смятаният за топ талант вратар и плаща 1,9 млн. евро за правата му. 30%  от сумата трябва да отиде за клубът, за който Гжежож играе преди Ягелония, но от Бялисток им се струва прекалено да платят над 600 хиляди евро и затова обявяват, че целият трансфер е на стойност 800 хиляди евро. Измамата обаче е разкрита и случаят дори е отнесен до прокуратурата в Полша. Това обаче не пречи на преминаването на Сандомиерски в Генк, където той обаче не успява да се наложи, защото на вратата на тима по това време е не кой да е, а бъдещият страж на Челси Тибо Куртоа.

В момента Гжежож Сандомиерски има контракт с Краковия (Краков) до следващото лято, което означава, че ЦСКА ще трябва да плати трансферна сума за него. Според Transfermarkt.de цената на вратаря е 400 хиляди евро.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments