> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ПФК ЦСКА АД оценено на 2 милиона, половината активи – непродаваеми


ПФК ЦСКА АД оценено на 2 милиона, половината активи – непродаваеми

0
0
383

Публикувана на: януари 18, 2017

Оценката на имуществото на ПФК ЦСКА АД вече е готова. Според информация на вестник „Тема Спорт“ дружеството струва около 2 милиона лева, като точната сума няма как да бъде оповестена по закон.

Във вторник синдикът на ПФК ЦСКА Дора Милева се е запознала с изготвената документация и сега трябва да задвижи процедурата, за да се проведе търг за изкупуването на имуществото. Най-ценното в него е емблемата на армейците с трите звезди, както и няколко поземлени имота, които се намират край град Бяла, Варненско, и в околностите на София.

„Днес (б.а. – вчера) получих оценката и в момента се запознавам подробно с нея. Оттук по закон трябва да изпратя молба до съда да се организира търг. После вече съдът трябва да разреши продажбата на имуществото и да насрочи дата. 14 дни преди тази дата новината за търга ще бъде разпространена със специален бюлетин. И оттам чакаме желаещи да закупят имуществото. През лятото бяха много кандидатите, сега ще видим дали ще има същия интерес. Реално търгът ще бъде най-рано в средата на февруари, а може и малко по-късно да се проведе“, обясни Милева пред Тема Спорт“.

„Най-скъпи са емблемата и земите, собственост на дружеството, които са край морето и близо до София. Също така има и редица други активи – старият автобус и куп служебни автомобили, бюра, столове, компютри… Има и много използвана и неизползвана екипировка – фланелки, шалове, чорапи и други подобни артикули. Техниката вече е морално остаряла. Някои от автомобилите дори нямат гуми. Екипировката пък не виждам кой ще я поиска. Така че, като изключим емблемата и земите, останалите активи нямат никаква съществена стойност и едва ли ще представляват интерес за някого“, добави Милева.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments