> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Пушете ми курац! Обичам Д.П.!


Пушете ми курац! Обичам Д.П.!

0
0
348

Публикувана на: май 16, 2016

Станах обезумял от глад! Отидох до хладилника и какво да видя – вътре само кашкавал „Фреско“ и сирене „Лакрима“. Изхвърлих ги. Защото са на Д.П. Вече ще закусвам здравословно. Намазах си две препечени филии с мас, с мечтата да е от Д.П. и тръгнах за работа.

Мислех да си купя вестник за метрото. Няма! Защото и „7 дни спорт“, и „Меридиан Мач“, и „Телеграф“, и „Новинар“, и „Монитор“ и всички са на Д.П. Вече ще се просвещавам здравословно. Т.е. няма чета.

Слязох от метрото – веднага „Лафка“! Ама се погнусих и от нея. Защото е на Д.П. Нито пък вече ще купувам от талоните лотарията. Защото и тя са на Д.П. И на още един. Ще живея здравословно, няма да залагам.

В съседния павилион аха да си взема цигари и се отказах. И те са на Д.П! И на майка му. Поне българските такива. Вече ще живея здравословно. Както казват сърбите: Ще ми пушат курац.

Влизам в офиса! Идиоти! Пуснали си клип на Цветито Янева. Взех чука и строших телевизора. Тази е на Д.П. Да ходят да си купят нов сега да гледат мача. Ама да не го взимат от „Техномаркет“! Че е на Д.П. И да не гледат Левски по телевизора. Че е на Д.П! И БиТиВи да не са пуснали. Че взеха едни 5 милиона от Д.П. Така де, ще живеем и телевизионно-здравословно.

И от „Виваком“ се махнах. Че е на Д.П. И БСП напуснах! Че К.Н е на Д.П! И приложението за телефона на „Блиц“ отказах. Че е на Д.П агенциятa не приложението. И от БФС ме е гнус! Че е на Д.П. И на СПА в Хисаря няма да ходя. Че е на Д.П. „Водстрой“ и на вас да ви ева майката!

Чакайте, бе! Чакайте, бе! Ами че то Д.П. работи за мен, за нас, за вас!

Утре всички като откажем вредните му храни, вредните му медии, вредните му хазарти, вредните му цигари, вредните му телефони, вредните му отбори и вредните му партии, че ние тогава ще цъфнем и ще вържем като Здравословна Република България!

Благодаря ти, Д.П.! Обичам те!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments