> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прохазка: Искам феновете да ни подкрепят, победа над Лудогорец ще ни вкара в серия


Прохазка: Искам феновете да ни подкрепят, победа над Лудогорец ще ни вкара в серия

0
0
295

Публикувана на: август 13, 2016

Очаквам тежък мач, интересен мач. Надявам се вече да победим, защото имаме нужда от победа. В последния мач с Лудогорец играхме много силно, и ако повторим това, и дадем всичко от себе си, имаме шанс да бием,заяви халфът на Левски Роман Прохазка пред клубната телевизия.

„Мачът с Монтана не беше добър, ние го знаем, но с Локо Пд бе по-добре за нас, за съжаление не победихме. Но са минали само два мача, имаме още много пред нас. Знам, че нещата ще се оправят, ще тръгнем по добър път и ще започнем да побеждаваме“, добави той.

„Седмицата след мача с Марибор си говорехме само за това. Тежи ни още малко, но трябва да гледаме напред. Аз вярвам в този отбор, вярвам, че ще започнем да побеждаваме и да играем по-добре. С една победа всичко може да се промени. Като не побеждаваш е нормално нещата да не са добре. Но ако стане победа в мача с Лудогорец, това ще промени много неща, и ще започнем да побеждаваме наред“, каза още словакът.

„Ние знаем, че феновете искат да побеждаваме. Знаем, че искат от нас да се раздаваме, и те ще ни подкрепят. Искам да дойдат много хора, да ни подкрепят и да ни помогнат, защото наистина имаме голяма нужда от тях“, завърши Прохазка.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments