> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Провал! „Синият“ празник се превърна в инквизиция срещу легенда!


Провал! „Синият“ празник се превърна в инквизиция срещу легенда!

53 0

Публикувана на: февруари 19, 2017

Празникът, на който трябваше заедно да бъдат представени футболният, волейболният и баскетболният Левски в зала „Универсиада“ в София, се провали! Напрежението, акумулирано най-вече около футболният клуб в последните дни, изби и oколо 500 фенове превърнаха събитието в инквизационно срещу легендата Даниел Боримиров. Спортният-директор и нов акционер в клуба взе думата, за да се извини за вчерашната загуба от Пирин в Благоевград. Докато говореше, Боримиров бе мощно освиркан, а се чуха и доста бесни възгласи срещу един от футболистите, написали „синята“ приказка.

Положителните емоции дойдоха при появата на тримата големи любимци на сектор „Б“ – Боян Йоргачевич, Роман Прохазка и Антонио Аниете. Те бяха бурно аплодирани и приветствани с много радостни скандирания от „сините“ фенове в залата.

Освен футболният, баскетболният и волейболният тим на Левски, пред публиката застана и съставът по футзал „Левски – София Запад“.

По-рано днес представителите на спортните отбори и фенове поднесоха венци пред паметника на патрона на клуба Васил Левски.

Снимка: Канал 3