> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Провалил се в ЦСКА изплака в Полша: Треньорите ме изолираха, а в съблекалнята ме тормозеха с чалга


Провалил се в ЦСКА изплака в Полша: Треньорите ме изолираха, а в съблекалнята ме тормозеха с чалга

0
0
229

Публикувана на: април 15, 2017

Шотландският нападател Килиън Шеридън, който бе собственост на ЦСКА в периода 2010-2012 година, си спомни за престоя си в България. 28-годишният таран от зимата е част от лидера в полското първенство Ягелония, а за времето си у нас разказа пред przegladsportowy.pl, че при „червените“ е имал проблеми с адаптацията, забавените заплати и … чалгата, която ненавижда.

„Когато ми се обадиха от ЦСКА си помислих, че няма шанс да отида в България. После премислих нещата и трябваше да избирам между това да съм в резервите на Селтик, още един престой под наем или нещо напълно различно. Приех го като предизвикателство и проверих, че ЦСКА е един от водещите отбори в страната. Дори в първите месеци, когато играехме в Лига Европа, нещата не бяха добре. Истинските проблеми започнаха по-късно, когато смениха треньорът, който ме искаше в отбора. След него дойде още един и после трети, а те не ме поглеждаха, чувствах се изоставен и сам. Спряха да ме пускат в играта, но мисля, че можех да се впиша много по-добре там.

Чалгата беше една от причините да напусна отбора. В съблекалнята постоянно пускаха тази музика, а аз се опитвах да не слушам. Вече дори не си спомням мелодията, но знам, че мразя чалгата. После имах същата алергия и към гръцката музика в Кипър, тя ме уморяваше.

В България исках да покажа, че съм истински боец. Имах цяла година от договора си и отидох под наем в Сейнт Джонстън, а през лятото в ЦСКА нещата станаха още по-зле. Имаше финансови и организационни проблеми, не се плащаше редовно. Затова предприех стъпки за прекратяване на договора си и се върнах в Шотландия“, разказва Шеридън.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments