> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Признаха си! Вижте кой искат Пеевски и Божков за шеф на ЦСКА


Признаха си! Вижте кой искат Пеевски и Божков за шеф на ЦСКА

0
0
129

Публикувана на: юни 14, 2016

Дора Милева може да се окаже човекът, който управлява умиращото ПФК ЦСКА АД след броени дни! И каквото е желанието на Длян Пеевски и Васил Божков, които всячески не искат силен ЦСКА в „А“ група!

Ето какво съобщава днес един от вестниците на Корпулентния – „Меридиан Мач“:

Синдикът на „червените“ е на финалната права от това да стане шеф на клуба и да има тежката дума по всички най-важни въпроси на „Армията“, което всъщност се подразбира и от функциите, с които е натоварена в ЦСКА.

Това ще се случи, тъй като Софийски градски съд ще освободи членовете на управителния и надзорния съвет на ЦСКА, както и изпълнителния директор на клуба Николай Паслар, пише „Меридиан мач“.

Съдът ще вземе това решение именно на базата на искането на синдика Дора Милева, която е представила редица доказателства, че шефовете на „Армията“ умишлено са действали във вреда на кредиторите на дружеството.

Очаква се решението да бъде обявено до края на седмицата. Това може да внесе неочакван обрат за бъдещето на ЦСКА. Ако съдът отстрани сегашното ръководство на клуба, то той ще бъде управляван еднолично от синдик Дора Милева.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments