> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Престъпно! Искат ново отнемане на лиценза на ВЕТ365! 7DniFutbol.bg внася сигнал


Престъпно! Искат ново отнемане на лиценза на ВЕТ365! 7DniFutbol.bg внася сигнал

0
0
62

Публикувана на: юни 19, 2016

Разместването на пластовете на букмейкърския пазар у нас удари…клиентите!

И най-вече тези на ВЕТ365! Недоволството срещу завърналата се заложна къща е толкова голямо, че редовни играчи зоват комисията по хазарта отново да и се отнеме лицзенза!

Най-жалкото е, че компанията харчи стотици хиляди евро в момента за реклама в социалните мрежи, която се обръща обаче срещу нея. В момента Фейсбук е залят с платени реклами на BET365, но под тях е пълно с коментари на недоволни клиенти. Може би причината е, че те нямат друг начин да комуникират с престъпно неглижиралата играчите компания.

Поредното разочарование, което BET365 поднася на играчите е силното ограничение на залозите. На практика е въведен някакъв вътрешен лимит, който не позволява да заложиш това, което искаш на някои мачове. Клиентите са силно раздразнени от това, както и от други неща, за които вече алармирахме – закрити акаунти, пленени пари и т.н.

7DniFutbol.bg започва от тази седмица да систематизира оплакванията, които ще окомплектова в сигнал до комисията по хазарта. Вече имаме над 40 клиенти, готови да подпишат писмото ни, включвайки се с конкретни лични данни за поведението на ВЕТ365.

Споделете
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

#1НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#2НАЧАЛЕН БОНУС ДО 150лв
#3НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#4НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#5Виж Бонусa в Bet365
#6НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
#7НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
#8НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

Comments

Абонирайте се за бюлетин


Loading

Трансферна линия