> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Президентът на Славия: Залагаме бомба в първенството, трябва да спрем да слугуваме на телевизията


Президентът на Славия: Залагаме бомба в първенството, трябва да спрем да слугуваме на телевизията

0
0
270

Публикувана на: юли 25, 2016

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслев Стефанов заяви на пресконференция, че с взетите решения се поставя бомба в нашия шампионат. Босът на „белите“ заяви, че е опасно да се играят мачове от 21:00 часа.

„Няма нов ЦСКА, има ЦСКА, поне за мен. Дано да успеем да излезем с чест от предстоящия мач с „червените“. Прогноза за срещата не искам да давам. Толкова за ЦСКА“, заяви Стефанов.

„Пътят пред Славия е начертан. Ще продължаваме да залагаме на младите момчета. Дано да продължават да се развиват и един ден да попаднат в националните гарнитури. Според мен вариантът с 14 отбора е добър, но най-добър е 16 тима. Стига клубовете да издържат финансово. Първа шестица и втора осмица, нали веднъж опитахме, но не се получи. Но нали трябва да защитаваме интересите на една телевизия, която иска да има повече мачове. Не може по този начин да се допускат отбори в Първа професионална лига.

Това първенство ще бъде енигма. Дойдоха някакви си хора да ни обясняват как първенството ще ни стане интересно. Ще стане, когато има добри условия по стадионите, а не като мачовете се играят от 21.00 часа. Кой родител ще си пусне детето да се прибере в 23.00 часа? Докато слугуваме на дадена телевизия и хора, нищо добро не ни чака“, добави босът на „белите“.

„В момента заради някои хора слагаме бомба в нашия шампионат. И това заради защитаване на финансовите интереси на дадени хора. Трябва да имаме осветление на стадионите, но представете си какво може да се случи, когато феновете на Ботев Пд, Локо Пд и други отбори се прибират с влаковете, автобусите и колите след мачовете, които ще се играят в други градове“, заяви още Стефанов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments