> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Президентът на Дунав разкри защо русенци са избрали да играят в Разград


Президентът на Дунав разкри защо русенци са избрали да играят в Разград

0
0
94

Публикувана на: октомври 29, 2016

Президентът на Дунав Русе Симеон Симеонов разкри, че за клуба е било финансово по-изгодно да домакинства в Ловеч, отколкото в Разград. Според запознати в момента драконите плащат близо два пъти по-голям наем за „Лудогорец Арена“, отколкото щяха да дават край Покрития мост.

„Другата опция за домакинство беше Ловеч, Там чисто финансово беше изгодно като цена, но организационно се оказа, че Лудогорец е правилният избор. А и Разград е на 60 км от Русе, докато Ловеч е на 150 км“, сподели Симеонов пред „Тема спорт“.

Той говори и за доброто представяне на тима до момента.

„Аз смятам, че отборът ни става все по-силен и набира скорост, независимо от последните резултати. В началото на сезона смятах, че нашето място е между 6-о и 8-о, защото знам качествата на останалите“, сподели президентът на Дунав и говори за треньорския пост, който при всички положения не е разклатен.

„От 6 години съм във футбола и досега не мога да си спомня да съм сменял треньор. При нас смените са произтичали от разговори с треньора. И докато някой си е тръгвал досега от Дунав, е ставало по инициатива на треньора. Не смятам, че един нов наставник може да направи нещо с магическа пръчка“, добави силният човек при драконите.

Споделете
0
0

Comments