> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Президентът на Ботев разсипа Костов: Шокиран съм от този лицемер и неблагодарник!


Президентът на Ботев разсипа Костов: Шокиран съм от този лицемер и неблагодарник!

0
0
243

Публикувана на: септември 15, 2016

Президентът на Ботев (Пловдив) Ангел Палийски отговори на бившия треньор на „канарчетата“ Николай Костов. Вчера Костов каза, че интригите са част от пловдивския клуб.

„Шокиран съм от персоналните публични атака, отправени от г-н Костов по адрес на служители на Ботев. Твърденията му са абсурдни, противоречиви и лишени от всякаква елементарна логика. Николай Костов получи пълна свобода на действие по спортно-техническите въпроси и не получи отказа на нито едно свое желание във времето, в което бе начело на представителния отбор.

Неблагодарността и лицемерието на този човек преминаха границата на търпението. Съветвам г-н Костов в бъдещите си публични изяви да коментира само спортно-техническата част от престоя си в Ботев, в която се предполага, че е неговата сила. Може да се опита да преброи футболистите, които успя да освободи и привлече за 9 месеца. Ще посочи ли г-н Костов младите футболисти, които той успя да наложи в представителния отбор?

Да си даде отговор на въпроса дали изгледа и един мач на някой от преотстъпените от него млади играчи. Да си даде сметка относно функционалното състояние, в което остави отбора, а също и дали е професионално да се проведе предсезонна подготовка, без да се направят функционални и лабораторни изследвания и подготовката да бъде съобразена с тях.

Нека г-н Костов да преброи с колко различни двойки централни защитници излезе Ботев под негово ръководство и да потърси място в книгата на Гинес, ако в нея съществува подобен показател. Искам да го попитам ще прояви ли мъжество, като излезе и публично признае кой обвини във вмешателство в селекцията в личен разговор с мен“, каза Палийски.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments