> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Председателят на фенклуб Левски: Играчите да разберат – комфортът не е вечен


Председателят на фенклуб Левски: Играчите да разберат – комфортът не е вечен

0
0
279

Публикувана на: август 3, 2016

Председателят на фенклуба на Левски Степан Хиндлиян призна, че търпението на феновете към футболистите и ръководството се изчерпва. Той отчете, че в клуба не се работи със стратегия, а на парче.

„Търпението се изчерпва, хората са недоволни от това, което се случва. Необяснимо е как имахме реални шансове да продължим в битката за груповата фаза на Лига Европа и няколко дни по-късно този мач с Монтана… Надявам се хората, които управляват клуба да си дават сметка и да знаят какви са проблемите. Малка група от нас говорихме с играчите. Момчетата седят и гледат в земята, не знам защо. Те носят синята фланелка, защитават името и цветовете на синия клуб и не трябва да стоят и да гледат в земята. Публиката иска да вижда битка, себераздаване, сърце, мъжество. Не можеш да побеждаваш винаги, но когато публиката вижда мъжество ще подкрепя отбора, както се случи с Марибор”, каза Хиндлиян в интервю пред „Диема спорт”.

„Проблемите в Левски са много, но един от основните е липсата на стратегия за 7-8 години. В Левски продължава да се работи на парче, да се правят кръпки. Сега се мисли как да вдигаме отбора за Локо (Пд), а после на „Герена” идва Лудогорец. Има реален вариант Левски да е извън сметките след първите три кръга. Търпението на хората наистина се изчерпва. Вижте, в последните две години ръководството и футболистите имаха такъв комфорт, на какъвто не са се радвали нито едни футболисти и ръководители на този клуб, откакто аз посещавам сектор „Б”. Трябва да си дадат сметка за това. Този комфорт няма да бъде вечен”, продължи председателят на фенкула на Левски.

„На предишното заседание беше прочетено съобщение от Спас Русев, че тази драма ще свърши до 31 юли и Виваком ще влезе в Левски. Сега е 3 август. Там се споменаваше датата 31 юли, а 30 август се споменава като важна дата от определени кръгове. Не съм разследващ орган, за да зная кой е собственик на Левски. Дали е Делян Пеевски, Бойко Борисов.“, каза още Хиндлиян.

„Има хора в клуба, които искат да вървим напред, но има редица пречки и спънки, които са фактори, възпрепятстващи този процес. Редица такива неща. Например в момента спортно-техническия директор Станислав Ангелов оставам с впечатление, че не разполага с властта, с която разполагаше предишния спортно-технически директор”, завърши Хиндлиян.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments