> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Пребитата журналистка с ужасяващ разказ за побоя, млатил я 120-килограмов охранител


Пребитата журналистка с ужасяващ разказ за побоя, млатил я 120-килограмов охранител

0
0
49

Публикувана на: септември 10, 2016

Изключително неприятна и грозна сцена се разигра по време на вчерашната тренировка на отбора на Нефтохимик. Заниманието на „шейховете“ бе помрачено от скандалните действия на фанатизиран лумпен, който преби журналистката от „Бургас 24“ Стиляна Божидарова, само заради това, че си върши работата. Въпреки че не се чувства добре, Стиляна намери сили и разказа какво точно се е случило на стадиона.

„Бях на стадиона, за да отразя тренировката на Нефтохимик преди мача с Левски. Аз бях единственият журналист. По едно време към мен се приближиха фенове на тима. Преди няколко месеца бях написала, че същата тази група от привърженици, е нападнала футболисти на Нефтохимик и са им удряли шамари. Същите тези хора дойдоха при мен и почнаха да ме ругаят и ме питаха кой футболист се е оплакал, тъй като бях цитирала играча, но без да му споменавам името. Наричаха го мишка и с какви ли не други грозни епитети.

Отговорих им, че няма значение, тъй като той вече не е в отбора. Не съм ги провокирала с нищо. Просто им казах, че не е правилно да издигат свастики, тъй като по този начин клубът понася сериозни санкции. Тогава един от феновете побесня и ме ритна в корема. Хората от ръководството на клуба, които бяха на стадиона видяха какво се случва, и веднага реагираха. Докато успеят да го спрат, този мъж ме ритна втори път в корема и паднах на земята. Имам сините по корема. Боли ме, не съм спала и съм на успокоителни.

Ако не бяха хората от ръковдството, този фен сигурно щеше да ме смаже. Не го интересуваше, че срещу него стои жена. Той сигурно е 120 кила. Всички знаем коя и тази група. Това не им и за първи път. Те ходят и се разправят и с други хора по този начин. Този, който ме преби, е много агресивен, работи като охрана в един МОЛ в Бургас. Утре ще видят някое дете с шал на Черноморец. И него ли ще го набият? Няма да оставя нещата по този начин. Ще го съдя. Няма да има футбол в България докато феновете бият журналисти, избират собственици и назначават треньори. Получих подкрепа от цяла България и това ме държи“, заяви Стиляна пред Sportal.bg.

Фенът, който е пребил Божидарова, вече е задържан. Срещу него е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда, по който го грози лишаване от свобода до 5 години.

Споделете
0
0

Comments