> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

По казуса „Литекс“ БФС се скри зад правилниците, които не спазва от години


По казуса „Литекс“ БФС се скри зад правилниците, които не спазва от години

0
0
292

Дата: февруари 16, 2016

Заместник-изпълнителният директор на БФС Антон Попов оправда действията на футболната централа с правилниците, които на „Иван Асен“ следват, без значение, че в последните години те бяха безочливо пренебрегвани. Попов бе изключително остър по темата с Литекс след тегленето на жребия за купата на България по-рано днес.

„Всеки може да иска всичко. Ние във Футболния съюз имаме правила, които се спазват и сме ги спазили – и комисиите, и всички, които са били ангажирани. Дали БФС ще върне Литекс в А група? Не мога да ви отговоря на този въпрос. Смятате, че ли аз мога да ви отговоря на това питане? Аз отговарям за първенствата и турнирите. Мога да гарантирам, че правилата са спазвани от всички комисии до този момент. Тези правила са приети на Изпълком, разписани са от всички членове на Изпълнителния комитет, в това число и от представителите на клубовете, които са членове на Изпълкома“, каза шефът.

„Ако трябва да говорим за срам, аз смятам, че други трябва да се срамуват. Аз няма от какво да се срамувам и се гордея, че хората, които работят с първенствата и турнирите, моите колеги от областните съвети, се справят със задълженията си. Това, че някои от вас имат пристрастия и си интерпретират нещата така, както им е удобно, вие си носите отговорността. Има президент, има изпълнителен директор, аз не мога да говоря от тяхно име.“

„Не съм юрист, завършил съм Национална спортна академия, работя в системата на футбол. Има си хора, органи, комисии, юристи, обърнете се към тях. Желая чрез вас успех на всички отбори, които се класираха за Купа България“, добави Попов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог при регистрация с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments