> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

По казуса „Литекс“ БФС се скри зад правилниците, които не спазва от години


По казуса „Литекс“ БФС се скри зад правилниците, които не спазва от години

0
0
370

Дата: февруари 16, 2016

Заместник-изпълнителният директор на БФС Антон Попов оправда действията на футболната централа с правилниците, които на „Иван Асен“ следват, без значение, че в последните години те бяха безочливо пренебрегвани. Попов бе изключително остър по темата с Литекс след тегленето на жребия за купата на България по-рано днес.

„Всеки може да иска всичко. Ние във Футболния съюз имаме правила, които се спазват и сме ги спазили – и комисиите, и всички, които са били ангажирани. Дали БФС ще върне Литекс в А група? Не мога да ви отговоря на този въпрос. Смятате, че ли аз мога да ви отговоря на това питане? Аз отговарям за първенствата и турнирите. Мога да гарантирам, че правилата са спазвани от всички комисии до този момент. Тези правила са приети на Изпълком, разписани са от всички членове на Изпълнителния комитет, в това число и от представителите на клубовете, които са членове на Изпълкома“, каза шефът.

„Ако трябва да говорим за срам, аз смятам, че други трябва да се срамуват. Аз няма от какво да се срамувам и се гордея, че хората, които работят с първенствата и турнирите, моите колеги от областните съвети, се справят със задълженията си. Това, че някои от вас имат пристрастия и си интерпретират нещата така, както им е удобно, вие си носите отговорността. Има президент, има изпълнителен директор, аз не мога да говоря от тяхно име.“

„Не съм юрист, завършил съм Национална спортна академия, работя в системата на футбол. Има си хора, органи, комисии, юристи, обърнете се към тях. Желая чрез вас успех на всички отбори, които се класираха за Купа България“, добави Попов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments