> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Почна се! Ето я първата спекулация за бъдещето на Божидар Краев!


Почна се! Ето я първата спекулация за бъдещето на Божидар Краев!

0
0
211

Публикувана на: април 12, 2017

Левски очаква да продаде Божидар Краев в Италия през лятото. Това, разби­ра се, ще стане, ако клубът не успее да постигне договорка за нов контракт с младока. В последните дни Краев особено много нашумя след четирите си гола във вратата на Локо (Пд) при победата с 5:0.

Припом­няме, че след мача самият той отказа да коментира тема­та. Агентът му Джон Ингълс също не бе открит за повече подробности по те­мата.

„Меридиан Мач“ вече писа, че ако не навият Краев за дого­вор до лятото, на „Герена“ много бързо ще се ориентират към продажба. По принцип те очакват много по­вече пари, с оглед на шума, който се вдигна около него и пробите в Ювентус и Манчестър Сити. Ако се стигне до трансфер 6 месеца преди изтичането на договора му обаче, „сините“ ще могат да вземат максимум милион лева от сделката и евенту­ално процент от следваща продажба на играча.

Най-вероятната дестинация, в която Левски ще пробва да пласира футбо­листа, е Италия. Съвсем наскоро той бе сложен сред най-големите млади та­ланти в Европа в класация на местно­то издание „Тутоспорт“, което вдигна още повече рейтин­га му.

Все пак вариант номер 1 на „Герена“ си остава задържа­нето на Краев. Фут­болистът вече вед­нъж прояви огромно мъжество, като под­писа договор със „сините“ и отказа по този начин да си тръгне като юноша и без финансова компенсация за клу­ба.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments