> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Почетен шеф защити Гонзо: Много бързо посегнахте на светинята и кумира си!


Почетен шеф защити Гонзо: Много бързо посегнахте на светинята и кумира си!

0
0
111

Дата: април 4, 2016

Почетният председател на Националният клуб на привържениците на Левски Владимир Владимиров защити спортният директор на „сините“ Георги Иванов, който в последно време е една от най-атакуваните личности в родния футбол. Гонзо дори стигна до там да обяви, че спира да говори пред медиите.

„Левски стъпи няколко пъти на криво и мнозина от нашето общество посегнаха на светинята Георги Иванов. Искам да ви припомня, че Гонзо се върна в най-тежкия момент, когато бяхме тръгнали по пътя на ЛИСКА! Той заряза спокойствието си в друг клуб, за да намали раздутият бюджет в любимия отбор. Левски оцеля благодарение и на това. Сега мнозина хулят Гладиатора, а не виждат реалната ситуация. Това е предателство. Аз няма и не мога да предам кумира, който не ни обърна гръб в най-тежките дни! Срамувам се и заради вас. Днес плюете Гонзо, утре няма да ви хареса нещо и на новата трибуна, а после ще намерите друга причина, за да си седите вкъщи.

Не смятам да споря и комуникирам с клавиатурни МИШКИ. Левски се подкрепя и критикува от стадиона. Георги Иванов е икона! ПОДКРЕПЯЙ ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!“, написа Гугутката.

Споделете
0
0

Comments