> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Последният български девственик! И Ивайло Петев…


Последният български девственик! И Ивайло Петев…

0
0
257

Публикувана на: май 17, 2016

Когато поех делата на „7 дни спорт“, заварих едно момче с малък проблем – беше девствен. Когато си тръгвах от вестника, момчето имаше същия проблем – беше девствен. Сега чувам се хвалел всеки ден, че всяка вечер бил с Ивайло Петев.

Думата ми обаче не е за момчето, а за Петев. И за деградацията на институцията „национален селекционер“. Някога на този пост Христо Стоичков се съветваше с Владо Памуков, преди това Херо взимаше акъл от Жаклин Михайлов, после Пламен Марков имаше приказка с Еди Папазян, Матеус се облегна на Павката Колев. Въобще, ерудити. И треньорите, и журналистите. А сега какво? Един ритач от Баховица с един девственик.

Закономерно от такива „връзки“ се раждат идиотчета. Като последния обявен списък от Петев. В други времена щеше да се надигне вой. Днес обаче Петевата сбирщина е толкова безинтересна на хората, че няма да забележат даже, ако повика Икебаната. И все пак! Хайде малко усещане, г-н Баховски! Петев я е подкарал в треньорството, както във футбола. Ако не си го спомняте какъв беше, да ви кажа – обикновен ритач 6-и разряд. Ама то с тази физиономия как да е Марадона!?

На терена обаче дърводелщината е простима. Особено, когато я практикуваш с любов. В треньорството обаче е различно. Там дори, когато правиш някаква схема трябва да имаш финес. Я като Зума, я като Вуцата. Докато този Петев я подкара Велковата. В България в момента има два топ-отбора. Лудогорец и ЦСКА. В Разград има двама българи и Петев ги е викнал. Нормално, все пак единият му е ушето в съблекалнята. А и а не ги е викнал, а пак ще пише с химически молив 2000 пъти „Извинявайте, г-н Домусчиев“.

Обаче от „Армията“ къде са хората!? И стига с идиотията, че „ЦСКА е във „В“ група“ Иво Иванов какво като е в „А“? Че той е станал по-бавен дори от Митьо, след липосукцията на Пищова му! Радослав Терзиев!? Петев, ти през Очите ли гледаш? Благой Макенджиев? Вратар с повече асистенции от Владо Гаджев! Стефан Велев? Това хонорар от Крушарски ли е? Галин Иванов? Да му спестим малко вазелинени приключения в Турция.

Ех, Везалов, Везалов, ти си виновен за всичко…Ти си виновен, че още ни набутват Петев!

ПП: Г-н Михайлов, като изтрезнеете може ли да проверите едни габровски мениджъри около Петев?

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments