> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

„Порт Бургас“ взе Черноморец!


„Порт Бургас“ взе Черноморец!

0
0
2115

Дата: януари 15, 2015

„Пристанище Бургас“ е новият спонсор на Черноморец. Надписът ще стои на екипите на акулите през пролетния дял от първенството в Б група, обявиха от клуба.

От порта подпомогнаха акулите и през първия дял от шампионата, като сега партньорството се задълбочаба и става доста по-сериозно и вече официално. Предстои двете страни да уточнят къде ще бъде поставено логото и името на пристанището – дали на гърдите или на гърба на фланелките, под номерата на играчите. В същото време управителят на клуба Пламен Киряков е в преговори с още две фирми от София, които ще се включат в издръжката на Черноморец като партньори. За едната се знае само, че е транспортно-логистична. Параметрите на договорите между бургазлии и новите спонсори ще бъдат оповестени през февруари, когато ще започне и партньорството.

В същото Време четирима нови играчи пристигнаха вчера на „Лазур“. Трима от тях са от В група, а четвъртият е юношески национал. Това е защитникът Мартин Здравчев, който е продукт на школата на Литекс, а за последно е играл във Втория отбор на Ботев Пловдив. Четиримата нови ще бъдат тествани в контролата със Созопол (в събота от 13:30 ч.), а днес към отбора може да се присъедини и още един футболист, опция за атаката.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments