> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Поредна легенда се обяви „за“ сливането


Поредна легенда се обяви „за“ сливането

0
0
287

Дата: ноември 24, 2015

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев изрази подкрепа към плановете на Гриша Ганчев, свързани с клуба. Майкъла заяви, че очаква Литекс да стане ЦСКА.

„Най-добрият вариант се предлага от този човек, който дава парите. Това е Гриша Ганчев. И щом има възможност той да обедини ЦСКА с клуб от елита, дали Литекс, дали друг, това е най-добрият вариант. Защото ЦСКА трябва веднага да се върне в „А“ група. Там и приходите ще са съвсем различни. Няма нищо лошо ЦСКА да се обедини с Литекс, щом Гриша Ганчев го е решил. Той е много солиден бизнесмен, със сериозен екип от юристи. И щом е преценил, че това е най-доброто за ЦСКА, нека да действа. Малко неприятно впечатление ми правят ветераните. Те се разединиха в мненията си, но според мен съвсем скоро ще ги уеднякват и ще подкрепят Ганчев. С тях е ясна работата през последните години – ако се намърдат в ЦСКА и взимат заплата, ти си най-добрият, щом им даваш пари. Но ако не са вътре – ти си враг №1.

Аз очаквам Литекс да стане ЦСКА. Ще дойдат играчите от Ловеч на „Армията“ и готово. Чисто нов, прекрасен отбор. И Гриша Ганчев ще се радва на огромна подкрепа. Защото, с цялото ми уважение, е безпредметно да хвърляш милиони за един отбор, който го гледат по 200 човека на стадиона. Просто не е рентабилно. В ЦСКА е съвсем различно. Сигурен съм, че скоро ЦСКА отново ще е сила №1 в България“, каза Илиев пред „Тема Спорт“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments