> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Попето умря от кеф след титлата в Русия: Това е черешката на тортата в кариерата ми


Попето умря от кеф след титлата в Русия: Това е черешката на тортата в кариерата ми

0
0
180

Публикувана на: май 8, 2017

Ивелин Попов стана шампион на Русия със Спартак (Москва). Това стана факт, след като преследвачът Зенит загуби у дома с 0:1 от Терек. Това е първи шампионски трофей за най-популярния руски клуб от 16 години насам и първи за Попето с екипа му.

„Много се радвам. Емоциите са много силни и още не мога да усетя какво сме постигнали. Всички казват, че това е невероятен успех. Със сигурност в моята кариера до тук това е черешката на тортата на 100%. Много съм щастлив“, сподели Попов пред „Дарик радио“.

„Титлата е след 16-годишна пауза. В момента по телевизията текат предавания. Хора излизат по улицата. Аз съм горд, че успяхме да направим това нещо и да зарадваме хората“, каза още Попето.

„През зимата имах предложения, но тогава ги отхвърлих и казах, че ще стана шампион със Спартак, а после ще мисля. Смятам, че бъдещето ми е светло независимо къде ще съм следващия сезон. Сега искам да се порадвам на титлата и не ми се въртят мисли за трансфер.“

„Имаме още три мача, които ще се постараем да спечелим. След това кратка пауза и живот и здраве мач с националния тим, който ще е по-труден от мача с Холандия. Беларус е труден съперник и имаме какво да губим. Ще е тежък мач, но ако излезем, както срещу Холандия, ще имаме успех“, коментира Ивелин Попов и добави на шега: „Един от първите, които ми честити, е известен и запален фен на Левски и на него му казах. Първите ми две титли са в Литекс след доста дълга пауза, сега със Спартак след 16 години пак печеля и му казах – след някоя и друга година ще отида, за да спечелят пак. Има време. Нищо не се знае.“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments