> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Попето откраднал от Хичо и му продал плячката обратно за… 2 лева


Попето откраднал от Хичо и му продал плячката обратно за… 2 лева

0
0
201

Публикувана на: май 10, 2017

Интересна случка с Ивелин Попов от ученическите години разказа Николай Димитров-Хичо в обширно интервю за руския вестник “Известия”. Той премина през зимата в “Урал” (Екатеринбург) и веднага се наложи във водения от бившия наставник на “Славия” Александър Тарханов тим. В руската Висша лига Хичо се събра с Ивелин, с когото са близки отдавна. Попов стана в неделя шампион със “Спартак” (Москва).

“Познаваме се от деца, от първия ми ден в школата на “Левски”. В училище винаги седяхме на един чин, живеехме в една стая, всичко правехме заедно. И досега сме много близки приятели. Ивелин си остана добро момче, макар и понякога да върши лудории”, казва пред аворитетното издание Димитров. Хичо е попитан дали си спомня за някакъв подобен случай.

“Разбира се. За първия ден в училище мама ми приготви няколко сандвича. Ивелин ги открадна от чантата ми и после ми ги продаде за 2 лева примерно. Бях забравил, че имам мои си сандвичи, и нямах представа, че си купувам именно тях. После обаче Ивелин ми разказа всичко и двамата доста се посмяхме”, разказва офанзивният полузащитник на “Урал”.

В интервюто той говори и за пробите си в английския гранд “Арсенал”. Хичо обяснява, че тогава до договор не се е стигнало, тъй като нямал необходимото количество мачове за националния, за да покрие изискването на английската асоциация за трансфер във Висшата лига.

“Казаха ми, че вместо да ме вземат и преотстъпят някъде, е по-добре да се върна в “Левски” и след като натрупам мачове за националния, може отново да се стигне до ситуация за трансфер. Това не се случи”, казва Хичо. Той си спомня, че най-много време в “Арсенал” е прекарвал с Коло Туре, който бил голям веселяк. Хичо обяснява и защо е станал един от първите клиенти на Георги Пеев. Бившият национал вече е агент. “С него се познаваме много отдавна. Когато ми предложи да работим заедно, с удоволствие се съгласих”, споделя Хичо.

„24 часа“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments