> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Попето изригна с най-неочакваните думи! Футболистът на годината съжали за времето, в което се е родил заради ето това


Попето изригна с най-неочакваните думи! Футболистът на годината съжали за времето, в което се е родил заради ето това

0
0
222

Публикувана на: януари 8, 2017

Футболист номер 1 на България за 2016 г. Ивелин Попов сподели, че е щастлив и благодарен, че е спечелил наградата за втора поредна година, но и подчерта, че не е справедливо той да има две награди, а легенди като Георги Аспарухов и Никола Котков – по една.

„Давам си сметка, че печеля наградата два пъти. Такова е поколението, такъв е материалът. Малко е несправедливо такива легенди като Георги Аспарухов и Никола Котков само по един път да са печелили, а аз два пъти, но съм се родил в друго време”, каза той в предаването „Спортна треска” по БНТ1.

„За мен (наградата) означава признание за труда, който си положил през цялата година. Има доста информация, доста сайтове, мачовете се гледат. Нищо, че съм Русия”.

„Вчера имаше доста хора, които не получиха награди, но бяха там. Миналата година бяха само призьорите. Честно казано футболистите на Лудогорец, които бяха номинирани, бяха достойни за наградата. Владо Стоянов направи силна година, спаси дузпа на Роналдо. Защо не – влязоха в Шампионската лига, но журналистите гласуваха за мен, за което се радвам”, добави Попето.

Ивелин Попов говори още за Спартак (Москва) и за мечтите си, които са свързани с националния отбор.

„Добра година като цяло. Със Спартак сме на първото място, завършихме годината с победа. Никой от ръководството на Спартак не се е свързал с мене или агента ми за продажба. Това са повечето спекулации”.

„Мечтите ми са стана шампион със Спартак и да се класирам на България на голям форум. Всичко е реално. Докато има шансове, трябва да се гонят”.

Той взе отношение и по делото с бившия му клуб Кубан и подчерта, че не мисли за него, а адвокатите движат нещата. „Всички документи са на лице, адвокатите работят. Въпрос на време е съдът да се произнесе. Изобщо не ме интересува. На заден план е. адвокатите си вършат работата”.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments