> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Полицията на крак заради Лудогорец – Левски


Полицията на крак заради Лудогорец – Левски

0
0
107

Публикувана на: април 11, 2017

Сериозно полицейско присъствие ще залее улиците на Разград в петък. Причината – предстоящото дерби от 28-кръг на Първа лига между отборите на Лудогорец и Левски. Срещата на „Лудогорец Арена“ е с начален час 20:00.

От Областна дирекция на МВР съобщиха, че в деня на сблъсъка от 18:00 часа няма да бъдат допускани автомобили по улиците на „Ветеринарна“, „Мраморно море“ и Северен булевард в града.

Освен това от ОД на МВР напомнят, че категорично се забранява внасянето на спрейове със защитен газ, с разяждащи или оцветяващи вещества, пиротехнически средства, източници на открит огън, леснозапалими течности или други пожароопасни материали. Носенето на хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети е също забранено. На стадиона няма да се допускат лица в нетрезво състояние и такива, употребили упойващи вещества. Няма да се допуска внасянето на флакони с парфюми, дезодоранти и други течности с пулверизатор. Достъп до стадиона няма да имат посетители с бутилки. От страна на клуба е осигурен кетъринг и гражданите ще имат възможност да си закупят безалкохолни напитки и вода.

Няма да бъдат допускани и малолетни без родители или придружители, които нямат декларация за упълномощаване. От полицията допълват, че ще се извършва проверка на всички лица, влизащи на стадиона, с цел да не се допуска внасянето на забранени предмети.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments