> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Покрай „Армията“ се видя, че не е страшно да си с вдигнати гащи


Покрай „Армията“ се видя, че не е страшно да си с вдигнати гащи

0
0
227

Публикувана на: юли 13, 2016

Знаете ли какво е в тази държава да не вървиш по свирката, по която иначе всички танцуват? Предполагате ли какво е да не клекнеш пред тарторите на олигархията? Имате ли представа колко е трудно в такава екстремна ситуация ти просто да…спазиш закона?

До днес това изглеждаше невъзможно. До днес. Този следобед спортното министерство върна надеждата, че в държавицата България ред може да има. Стига да не те е страх да спазваш закона. Министър Красен Кралев развали концесията за стадион „Българска армия. Защото така трябва, защото ЦСКА, който по договор дължи милион, че и отгоре, продължава да се държи неизрядно. ЦСКА, чиито синдик си развява фустата в министерството и обяснява, че пари за стадион „Българска армия“ се дължат, но няма да се плащат. ЦСКА, който искат да го оздравяват точно хора, от които тръгна разболяването. Тези хора мислеха, че могат да имат „Армията“, така както са имали и първия си милион – с цената на всичко! Дори на малка гражданска война в центъра на София.

Пред вероятността на 23-и юли столицата да замръкне в кръв, Кралев предпочете мира. Този сред феновете, жертвайки личния си такъв. Какво му е било днес, не ни се мисли. Какво ще му е от тук нататък – още повече. Зад гърба на падналите в битка със законността са медиите им, купища пари, контрабанда, олигархия…Тези тримата смятат, че България е тяхна. Че са си я купили, барабар с прокуратура, следствие, съд и министри.

Объркаха се! И то на място, където не са предполагали, че е възможно – спорта. Там да не им чуят заповедите? Там законност да им показват? Там, където някои от тях благодарение на Лучано станаха Корпулентни?

ДА, ДА, ТОЧНО ТАМ! В СПОРТНОТО МИНИСТЕРСТВО!

И знаете ли колко по-добра държава ще станем, ако Лукарски, ако Горанов, ако останалите на масата в сряда поне веднъж месечно си дават сметка, че и тяхното ведомство може да е като това на Кралев!? Оказа се, че не е страшно да си с вдигнати гащи!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments