> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Позор! Божинов къса българския си паспорт, ще става сърбин


Позор! Божинов къса българския си паспорт, ще става сърбин

0
0
38

Публикувана на: юли 7, 2016

Валери Божинов е толкова разочарован от България, че е готов да се откаже от българския си паспорт и официално да стане сърбин. Той бил убеден, че в родната му страна го мразят, завиждат му, докато сърбите го приемат като свой, пише Hotarena.

„Благодаря на сърбите за отношението към мен. В родината ми постоянно пишат лоши неща. За жалост, българите са такива и не мога да променя техния манталитет. Те просто ми завиждат”, обяви преди дни Божинов в интервю за сръбски вестник.

Той не крие, че не иска да се връща в родината си за постоянно. Все по-рядко пътува до България и предпочита да праща на близките си самолетни билети до Белград, за да се видят, вместо той да лети за София.

Говори се, че Божинов бил готов да приеме официално Сърбия като своя родина, разочарован от сънародниците ни. Той от години е взиман на подбив в България, приеман е повече като манекен и светски клоун, отколкото като футболист. Валери жадувал да гради имидж на сериозен човек, какъвто в България вече е почти невъзможно да постигне.

Споделете
0
0

Comments