> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Под Аязмото ще се размирише на Феро(до)


Под Аязмото ще се размирише на Феро(до)

0
0
232

Публикувана на: октомври 28, 2016

В спирачната система на автомобилите материалът феродо е изключително важен за спирането на машината. С увеличаването на триенето колата се забавя и спира. Много е важно да уцелиш момента да натиснеш спирачката преди да е станала белята. В Берое май изпуснаха по-рано да го направят и се наложи феновете да дърпат ръчната, за да спират „зеления“ автомобил, каран от Александър Димитров, преди катастрофата. Зад волана седна Ферарио Спасов и на него се разчита да смени посоката на движение нагоре. При Сашо Берое вървеше само надолу и някой трябваше да удари спирачката.

Феро е необходимото феродо за заралии, човекът, който може да понесе високата температура около отбора след откровено слабото представяне в началото на сезона и негативните емоции, които натрупаха фенове. Спасов е достатъчно опитен, врял и кипял в родния футбол по всичките му нива, за да знае добре какво се изисква от него. Със сигурност е гледал изявите на Берое и си е изградил мнение за играта на тима, която не се подчиняваше на определен стил, а по-скоро беше хаос в атака и пълен брак в защита. Феро знае как да си нареди състава по начин, който ще му осигури баланс без особено значение от изпълнителите. Той е работил, както с големи таланти, така и с ограничени футболисти, но винаги е успявал да използва качествата им по най-добрият начин за отбора. Затова е и толкова уважаван специалист у нас, всички казват за него, че играта му е от ясна по-ясна. Сашо Димитров на хартия е голям спец, но на практика постоянно нещо му куца.

Ферарио Спасов хвърли две бомби от треньорската скамейка този сезон, напускайки Етър и Спартак (Плевен) без да дава обяснения и само се разбра, че е имал проблеми с шефовете. Най-вече се говореше за финансови неразбории, но истината я знаят само Феро и хората в Плевен и Велико Търново. Със сигурност нещо за треньора не е било наред, щом си е тръгнал по този начин.

Спасов в никакъв случай не е лесен характер, въпреки че изглежда мека Мара. На 54-години знае как да усмири съблекалнята и да внесе спокойствие, защото и самият той е такъв – спокоен, умерен, не говори излишни приказки, които да подхранват спекулации и да вдигат нервите на феновете. От това има нужда и Берое – някой да успокои обстановката и да накара сбиртока от иначе талантливи футболисти да играе успешно, без напрежение.

Спасов толкова здраво трябва да удари спирачката на посредствеността и напрежението в Берое, че в цяла Стара Загора да се размирише на Феро(до) и ароматът да стане по-приятен и от този на липите в града.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments