> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Под Аязмото нямат спирка: Очакваме съдиите да ни посекат срещу ЦСКА


Под Аязмото нямат спирка: Очакваме съдиите да ни посекат срещу ЦСКА

0
0
353

Дата: април 4, 2016

В Берое сериозно са се заели да изразят недоволството си от съдийството в мачовете на отбора през сезона, пускайки декларация, в която обявиха, че искат жребий за определянето на реферите в „А“ група, както и видео, в което онагледяват грешките допуснати в ущърб на възпитаниците на Петър Хубчев. От Зарата напрвиха и допълнение към първото си официално изявление, в което уведомяват, че ще предоставят на обществеността всички решения на Съдийската комисия, както и предупреждават, че са подготвени за съдийски тесли в полуфиналния мач с ЦСКА за купата на България в сряда.

„Считаме, че има явна тенденция към умишлено ощетяване на нашия клуб, която съществено влияе и опорочава крайното класиране в групата. Ние винаги сме били толерантни и сме претендирали всичко да се решава на терена и всеки отбор да заеме място в класирането, което е заслужил с резултатите си.

Освен всичко изложено до тук, заявяваме, че занапред ще публикуваме всички наши жалби против съдийски решения в официалния сайт на клуба. Ще публикуваме и получените отговори от Съдийската комисия, които до този момент винаги са били еднотипни. Традиционните отговори винаги са – „В някои ситуации имате основание, а в други не“ – без конкретика, за която ние писмено сме настоявали и каквато се дължи по повод на подадена жалба. Ще настояваме оценките поставени от съдийските наблюдатели да се оповестяват публично. При уважаване на жалба, в отговорът да бъде обявено и наказанието на съответните рефери. Считаме, че такава прозрачност ще премахне съмненията във феърплея на българското първенство.

С оглед на гореизложеното, създалото се напрежение и знаейки кои бивши съдии работят в ЦСКА искрено се надяваме, че съдийството в предстоящия мач ще бъде обективно и няма да бъде повлияно от външни фактори“, гласи допълнението.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments