> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

„Плейбой“ откраднал Джаферович от Берое


„Плейбой“ откраднал Джаферович от Берое

0
0
253

Публикувана на: август 5, 2016

След дълго пребиваване в положение разкрач между спорта и светския живот Ваня Джаферович най-накрая избра своето поприще. Той се отказа от футбола и започва работа в мъжката библия „Плейбой“, пише „Всеки ден“.

Вече бившият маркетинг мениджър на старозагорския Берое се заема с рекламата и пиара на най-известното списание за загорели мъже, които плакнат очи със снимки на знойни красавици. Футболистът, който напоследък е по-известен с изявите си в родните риалитита, отколкото със спорт, вече доста време е ухажван от списанието и най-накрая прие да стане един от шефовете на „Плейбой“.

Джаферович е свързан с мъжката библия по силата на своя брак. Съпругата му Жени, която участва в третия сезон на „Сървайвър“, украси списанието с голата си пищна гръд още през 2009-а. Тази година пък бившият футболист влезе в журито на конкурса за новата Мис Плеймейт. Придружи го жена му, която също е участвала в това състезание.

Преди да стигне до „Плейбой“, Ваня мина през „Сървайвър“, където победи, и „Биг Брадър“, където се класира втори. Статута си на светска персона той затвърди в кулинарното шоу „Черешката на тортата“, а сега ще бъде едно от лицата на „Плейбой“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments