> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Планът на Ганчев: ЦСКА купува Литекс през зимата и атакува титлата


Планът на Ганчев: ЦСКА купува Литекс през зимата и атакува титлата

0
0
330

Дата: ноември 24, 2015

Двама от привържениците на ЦСКА, които присъстваха на срещата между феновете и Гриша Ганчев, споделиха своето мнение за ситуацията в клуба в ефира на ТВ7. Драгомир Петков и Николай Дончев казаха своето виждане за това, което трябва да се случи с „червените“. Те са съгласни с решението на Ганчев да изкупи Литекс и ЦСКА да заиграе на негово място в „А“ група, като смятат, че това е единствения възможнен вариант за спасение на клуба.

„Една среща винаги е добре дошла. Обсъдиха се няколко варианта. Ганчев е съгласен само с един от тях и повечето фенове го подкрепят. Никога не е имало разединение в армейската общност. Винаги е имало различни мнения. Армейският клуб е уникален със своята фенска маса. Една от причините ЦСКА да продължава да съществува са именно феновете. Не можем да се сърдим на хора от сектор „Г“, които имат различно мнение от нас. Въпреки това ние сме единни и това не подлежи на коментар. Имаше доста емоционална и задълбочена дискусия. Бе взето разумно решение ЦСКА да продължи участието си на високо ниво.

Вариантът с оздравяване на дружеството, което е най-морално, може да се проточи с години. Имам информация от адвокат, че двама клиенти са готови да си търсят всяко левче, което им се дължи. Няма как да очакваме някой да дойде и да плати чужди задължения. Освен това дълговете постоянно нарастват, защото постоянно има хора с нови претенции. Затова този вариант е неприемлив. Освен това, кой футболист би играл в „А“ окръжна?.

Няма информация, че Васил Божков все още е готов да изплати всички дългове. В момента изглежда, че единственият вариант е с Гриша Ганчев. Обединението на ЦСКА и Литекс ще стане през Търговския закон. Правилният термин всъщност е изкупуване. Новото дружество ще изкупи Литекс и тогава няма да има никаква никакви пречки, ако се мине през тази процедура. Това потвърдиха и от БФС.

На ЦСКА бе нанесена много сериозна морална щета. Хората приеха тежко всичко, което се случва с клуба. Някои се забавляват на наш гръб, други гледат безучастно, трети потриват ръце. Но ние няма да оставим нещата така.

Изкупуването може да стане още през зимата или най-късно през лятото. Всъщност има шанс ЦСКА да стане шампион още този сезон“, споделиха двамата привърженици на „червените“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments