> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Пламен Марков: Ще компенсираме загубата от Верея с победна серия! ЦСКА ще отговори на огромните очаквания


Пламен Марков: Ще компенсираме загубата от Верея с победна серия! ЦСКА ще отговори на огромните очаквания

0
0
4204

Публикувана на: август 10, 2016

Директорът в ЦСКА-София Пламен Марков коментира представянето на отбора в първите два официални мача и сподели очакванията си за крайното класиране на тима през този сезон.

„Бързо ще се отърсим от сензационната загуба от Верея и вярвам, че ще влезем в победна серия като компенсация. Подкрепата на публиката е изключително силна и не бива да я разочароваме. ЦСКА е клуб, в който винаги има напрежение и огромни очаквания, но аз съм сигурен, че можем да отговорим на тях. Такива спънки като последния ни мач не бива да ни сломяват, а напротив – трябва да ни мотивират“, каза Марков.

„Целите пред ЦСКА са две и те са пределно ясни – титла и купа. Никога не сме имали по-различни задачи, това -са изконните традиции на клуба. Задължително трябва да ги изпълним още този сезон. Няма никакво значение какви са обстоятелствата в българския футбол, ЦСКА няма избор, освен да е на върха. Конкуренцията не ни притеснява. Стимулът ни е да я преборим“, добави той.

„Не бих искал да коментирам своята роля в клуба. Не го решавам аз този въпрос, така че не ме питайте за това“, каза още директорът.

Той коментира и ситуацията около бранителя Рафаел Перес, който скъса вътрешна връзка на коляното и ще отсъства поне до средата на септември.

„Играчът замина на лечение в Германия, предстои да разберем колко време няма да може да бъде използван. Травмата му е сравнително тежка. Не мисля обаче, че отсъствието му ще е толкова сериозен проблем, тъй като в защита имаме доста опции. С лек здравословен проблем бе и Йордан Йорданов, поради което той не е играл досега в първенството, но вече е напълно здрав и готов за мачовете“, коментира още Пламен Марков.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments