> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Пламен Марков: ЦСКА и преди си е сменял името, а успехите са си същите! Друга алтернатива няма


Пламен Марков: ЦСКА и преди си е сменял името, а успехите са си същите! Друга алтернатива няма

0
0
278

Публикувана на: май 31, 2016

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков беше гост в предаването „Зона Спорт“ по Ринг и изказа мнение по актуалните въпроси около „червения“ клуб. Бившият национален селекционер бе помолен да коментира и твърденията на част от ветераните на клуба, че чрез евентуално преобразуване ще бъде заличена историята на „армейците”.

„Феновете са тези, заради които е създаден отборът. Хората следват идеята ЦСКА. В този ред на мисли, ако се върнем назад във времето, още от основаването на тима, можем ли да кажем колко пъти ЦСКА си е сменял името? Как така историята и успехите са същите? Другата алтернатива е ЦСКА да го няма. Аз лично съм против идеята клубът да започне от Окръжната група”, отсече Марков.

„Кой от играчите ще остане в отбор от четвърта дивизия? Това означава, че тази година е нулева и ще трябват най-малко още четири, за да се върне тимът в елита. Колко от феновете ще идват по провинцията и колко ще са отборите, способни да осигурят охраната? Знаете ли колко много клубове сами предлагаха да играем на „Българска армия” този сезон, като бяхме във „В” група. Просто, защото те не могат да гарантират сигурността на феновете. И с какво всичко това ще помогне на българския футбол?”, продължи легендата на ЦСКА.

„Дълговете на ЦСКА отпреди три месеца ли са? От една година ли са или от колко? Държавата косвено също е участвала в този процес (на фалит). Българския футболен съюз как и защо е давал лиценз при тези финансови задължения? Защо се е случвало всичко това? Ние не сме следователи, аз не мога да правя такива разследвания, а и нямам желание. Ако има желание, държавата да направи едно такова разследване и да се види откъде са дошли тези дългове.”, каза още Марков.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments