> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Пифа с прощално послание към „едно лудо копеле“


Пифа с прощално послание към „едно лудо копеле“

0
0
198

Публикувана на: август 23, 2016

Бившият вратар на ЦСКА Ивайло Петров, който бе в щаба на Христо Янев на „Българска армия“, написа емоционално послание на стената си във „Фейсбук“. Пифа, който е сред любимците на феновете на „червените“, отдаде респект на Янев заради това, че „не се даде на никой“. Публикуваме съобщението на Петров без редактoрска намеса:

„За едно лудо “ Копеле“
Наслушах се в последните дни на анализи по темата: „Що е то Христо Янев и има ли той почва у нас? “ Не бил готов да води ЦСКА в А група, бил неопитен, бил мек, трябвало да мине през Б група и т. н. Познавам това лудо „копеле“ от 17 години и съм готов да ви опонирам: вие казвате: „не бил готов“ , аз казвам: иноватор с модерно мислене, надраснал годините си; вие казвате: “ неопитен“ , аз казвам: “ непокорен; вие казвате: “ мек“, аз казвам: смел… ЦСКА е най- великият клуб в България. Факт. И изискванията са огромни.

Най- добрите резултати, за най-кратко време. А това време никой не го дава. Все едно на един режисьор да му кажеш: „Искам да направиш филм за Оскар, но нямаш много време“. Режисьорът трябва да събере актьорите, трябва да ги подготви и да изработи най- добрата продукция. Започва филмът, но на зрителя този или онзи артист не му харесва и започва да дава съвети и оценки за работата и на режисьора и на актьорите. Зрителят не го интересува процеса и обстоятелствата. Интересува го само резултата. Лудото „копеле“ е мой приятел. Той е роден победител. Благодаря ти Ицо за шанса. Рамо до рамо сме. При всички обстоятелства. Респект, момче, че не се даде на никой. Ти знаеш защо… САМО ЦСКА“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments