> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Пирин уреди бразилец и подписа с младежки национал


Пирин уреди бразилец и подписа с младежки национал

0
0
195

Публикувана на: август 3, 2016

Ръководството на Пирин Благоевград успя да уреди бразилеца Александре Ханс за петъчния мач с Локомотив Горна Оряховица. Бразилецът получи работна визи и вече е готов да влезе в игра. Той със сигурност ще бъде в групата за предстоящия мач в петък.

Защитникът е добра опция за наставника Стефан Генов, след проблемите в отбрана, за които „орлетата“ загатнаха в първия мач с Черно море. Младежкият национал Манол Чапов подписа договор с ОФК Пирин за срок от две години.

Юношата на клуба пропусна първия мач срещу Черно море, заради вирусно заболяване. Манол е роден на 25 януари 1996 година и премина през почти всички юношески формация на клуба, преди да продължи кариерата си в Германия. Сега Чапов отново е в България и ще продължи кариерата си в родния Пирин.

20-годишният футболист има и мачове за младежкия национален отбор на България, като взе участие и в международния турнир за младежи в Тулон, Франция.

В същото време Пирин се раздели с Илия Карапетров по взаимно съгласие. Атакуващият полузащитник не влиза в плановете на треньорското ръководство за предстоящия сезон. Така Карапетров ще може да се завърне и заиграе в родния си Пирин Гоце Делчев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments