> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Пирин продължи с атаката си срещу Генов и ЦСКА: Това е световен прецедент, треньорът постъпи некоректно с нас


Пирин продължи с атаката си срещу Генов и ЦСКА: Това е световен прецедент, треньорът постъпи некоректно с нас

0
0
198

Публикувана на: януари 10, 2017

С пожелания за здраве и пълноценна подготовка преди предстоящия тежък полусезон в Първа професионална лига и с увереност, че той ще бъде успешен за тима започна днешната пресконференция на управителя на ОФК Пирин Благоевград Венко Попов.

Попов говори пред медиите след тържествения църковен водосвет, с който по традиция започна зимната подготовка на благоевградските „орлета“. Той бе отслужен от отец Петър Стефанов в присъствието на ръководството на клуба, кмета на община Благоевград Атанас Камбитов, председателя на Общинския съвет Радослав Тасков, ветерани и фенове на отбора, и разбира се, футболистите и треньорския щаб на пиринци, но без досегашния старши треньор Стефан Генов, който изненадващо напусна поста и се присъедини към ЦСКА.

„Неприятно е това, което се случи със старши треньора. За съжаление, и това го има вече в българския футбол. Прецедент е, не знам дали го има и в световната практика, действащ старши треньор да бъде нает от друг клуб. Но все пак сме в България и това явно може да се случи. Крайно съм разочарован от действията на г-н Генов. Некоректно е от негова страна да постъпи по този начин. Защото всички знаем, нямаше никакви индикации за раздяла с него. Всичко вървеше съвсем нормално, планът за подготовка е правен под негова диктовка. Селекцията – също, освободихме футболисти, взехме футболисти, изцяло по негова препоръка. За съжаление, той ни сервира тази новина три-четири дни преди да започнем зимната подготовка. За мен не само той е виновен. Нормално беше клуб като ЦСКА да ни потърси по-рано, ако са имали такова намерение да ангажират нашия старши треньор. Да седнем да разговаряме, а в разговорите могат да се случат много неща. Но по този арогантен начин, по който се случи всичко, не го приемам и мисля, че не това е начинът за работа във футбола на ниво „А“ група“, коментира Венко Попов.

„Ще се търсим до последно правата“, допълни Попов по темата, като отправи и въпрос към Стефан Генов: какъв пример дава с тази своя постъпка на футболистите, които трябва да тренира и възпитава?

А въпросът му към хората, които го ангажират, след като знаят, че има действащ договор с друг клуб, е какъв е техният морал. Попов поясни, че е имало обаждане от човек от ЦСКА, но, че не са водени никакви преговори за ангажирането на старши треньора.

Водят се преговори за треньор, предложения има много и най-вероятно до десетина дни ще бъде известен новият наставник на пиринци.

Подготовката ще започне в Благоевград, а за края на месеца е плануван лагер в Турция, но новият старши треньор ще има също думата къде и как ще протече. Негова ще е преценката и за евентуалните нови попълнения.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments