> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Пирин започна преговори за нови договори


Пирин започна преговори за нови договори

0
0
178

Публикувана на: май 10, 2017

Кръг преди края на втората фаза в Първа професионална лига в отбора на Пирин започнаха работа по селекцията на тима. Паралелно с търсенето на нови попълнения от треньорския екип стартираха и преговорите за подновяване на договорите на голяма част от титулярите. За това настоява и селекционерът Милен Радуканов, предава БНТ2.

„Аз още преди две седмици съм казал, че искам на всички футболисти да им се подновят договорите, ръководството знае това“, каза Милен Радуканов – ст. треньор на ОФК Пирин Благоевград.

Сред първите, с които ръководството на „орлетата” започна разговори, е мениджърът на словака Кристиян Кощърна. Левият халф-бек влиза твърдо в плановете на Радуканов за следващия сезон, за който договор има и самият треньор.

„Аз имам договор за още една година, но наистина е много важно каква селекция ще направим и кои ще останат в отбора, за да знаем какво ще правим. Иначе ще е доста трудно“, каза Радуканов.

Ако има обаче интерес към някои от футболистите на Пирин, ръководството е готово да преговоря и да реализира трансфер срещу определена сума.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments