> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Пинто и Бумал не са очаквали такова нещо в ЦСКА! Рубин ги чака със световни рендета


Пинто и Бумал не са очаквали такова нещо в ЦСКА! Рубин ги чака със световни рендета

0
0
110

Публикувана на: януари 26, 2017

Полузашитниците на ЦСКА Рубен Пинто и Петрус Бумал са изправени днес пред най-тежката задача в кариерите си. Двамата се очаква да започнат като титуляри срещу Рубин (Казан) във втората контрола на „червените“ в Испания, а срещу тях ще застанат футболисти, побеждавали най-големите имена в световния футбол.

В редиците на двукратният шампион на Русия личи името на Алекс Сонг, чиято кариера се разви в Арсенал и Барселона. С Артилеристите той има победи над каталунците в Шампионската лига, а в компанията на Лео Меси е побеждавал и Реал (Мадрид) с Кристиано Роналдо.

Друг добре познат халф е френското ренде Ян М’Вила. Дефанзивният полузащитник изобщо не се свени да влиза остро и да раздава къчове на противниците, а и извън терена главата изобщо не го слуша. Затова и вече в кариерата си е играл в половин дузина държави – Франция, Италия, Англия, Турция, Украйна и Русия.

М’Вила и Сонг са най-класните противници, които халфовете на ЦСКА са срещали до момента в кариерите си и, ако успеят да овладеят центъра срещу двама разбивачи от такова ниво, Пинто и Бумал ще имат защо да са горди от себе си. Задачата им се усложнява от факта, че Рубин е доста по-напред с подготовката и с днешната проверка завършва първият от трите им предсезонни лагера. Контролата започва в 13:00 ч. българско време.

Споделете
0
0

Comments