> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Петър Хубчев: Кандидатите за титлата са повече от три


Петър Хубчев: Кандидатите за титлата са повече от три

0
0
244

Публикувана на: февруари 20, 2016

Наставникът на Берое Петър Хубчев остана доволен от победата над Пирин с 3:1, но сподели, че успехът не е дошъл особено лесно. Резултатът беше равен близо час след началото на мача, но старозагорци показаха търпение и се поздравиха с успеха.

„Много хора едва ли не очакваха, че победата ни ще е рутинна, но аз бих казал, че беше много трудна, срещу много корав противник. В този формат ще е голяма грешка подценяването на всеки отбор. Много правилно изиграхме втората част, когато не се подведохме и изиграхме 45-те минути в нашето темпо. 15-20 много силни минути врората част, тактически. Не искам да подхождаме лежерно в някои ситуации, но това ни е стара слабост при няколко човека. Ако го подобрим, ще е добре. Винаги има много неща за подобряване, няма треньор, който да ви каже нещо различно“, сподели Хубчев.

Той коментира и борбата за титлата, като според него има доста отбори, които са в нея. Специалистът не разкри имената на своите фаворити, но мисли, че са много.

„Съвсем различно мнение имам аз, не са само три кандидатите. Бих прибавил още няколко отбора в борбата за титлата. Ако някой си помисли, че ще има лесна победа, ще сбърка. Не искам да казвам кои са другите претенденти“, сподели Хубчев, а после коментира и положението на контузените. Ако в понеделник дойде жълтата карта на Сърмов в понеделник, ще бъда щастлив. Илко Пиргов е готов, от една седмица тренира на 100% и още следващия мач ще е на линия. Георги Динков от вторник ще тренира с отбора и ще е на линия“, добави Хубчев.

Накрая той говори и за кончината на големия си приятел Трифон Иванов, на чието погребение той присъства в сряда във Велико Търново. „Много е тежко, не бих коментирал Трифон Иванов пред медиите. Нямам думи, каквото и да прочетох за него, беше малко“, завърши Хубчев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments