> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Петър Хубчев: Имам две въпросителни преди сблъсъка с Франция, не мога да променя нещо за 4 дни


Петър Хубчев: Имам две въпросителни преди сблъсъка с Франция, не мога да променя нещо за 4 дни

0
0
299

Публикувана на: октомври 6, 2016

Селекционерът на България Петър Хубчев обяви, че победата на трикольорите с 2:1 над Франция през 1993 година на „Парк де Пренс“, която изхвърли петлите от Световното в САЩ 94, няма да окаже никакво влияние на утрешния двубой между двата тима. Освен това специалистът е категоричен, че футболистите трябва да демонстрират по-мъжко поведение, придружено с повече борба. Хубчев поясни, че няма да прави и подмладяване заради самото подмладяване, а ще играят най-добрите – независимо на колко години са.

„Четири дни съм заедно с този отбор. Основната ми задача бе да разбера настроението вътре в отбора, взаимоотношенията между играчите. Трябва да съм голям наивник, за да мисля, че мога да променя нещо за четири дни. Франция е фаворит. Това, което видях поне в началото, ме кара да съм оптимист, че можем да бъдем още по-добър колектив, а оттам и по-добър отбор.

Не смятам, че мачът от 93-а има някакво отношение към утрешния мач. Той е добър спомен за моето поколение, но и от българския, и от френския отбор има футболисти, които не са били родени и те не се интересуват от мача през 93-а“, коментира Хубчев, който обяви, че до вечерта ще е наясно със стартовата 11-ка за утрешния двубой.

„Два са постовете, за които се колебая. Сигурен съм, че тази вечер ще имам на 100 процента решение. Нека да мине днешната тренировка и ще бъдем готови“, каза селекционерът, след което се върна към проблемите на отбора.

„Знаем, че от доста време българският отбор е критикуван – къде с право, къде без право. Нещото, което забелязах и ми дава оптимизъм, е, че в България – и фенове, и ръководители, очакват по-мъжко поведение, повече борба.

След Франция и Швеция ще имаме повече време да разговаряме с тях, да се убедим дали е така. При нас се говори за подмладяване, за смяна на тези футболисти, които от дълго време играят заедно, но няма резултати. Ще подходя по по-различен начин. Няма да се съобразявам с футболистите дали са 15, 17 или 27 годишни. Ще търсим качеството, което е задължително за мачовете“, допълни Петър Хубчев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments