> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Петрович обяви скандални неща! Вижте 10-те му причини да напусне


Петрович обяви скандални неща! Вижте 10-те му причини да напусне

0
0
220

Публикувана на: октомври 22, 2016

Люпко Петрович обяви десет причини за напускането на Левски. Ето молбата на сърбина за прекратяване на договора по взаимно съгласие.

„ДО НАДЗОРНИЯ СЪВЕТ И УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА ПФК „ЛЕВСКИ 1914“

КОПИЕ: Г-Н СПАС РУСЕВ

М О Л Б А

за прекратяване на договора по взаимно съгласие

УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,

Бих искал да Ви помоля да прекратим по взаимно съгласие договора ми като старши треньор на ПФК „Левски 1914“, тъй като не съм в състояние психически и физически да провеждам нормален тренировъчен процес.

Бях много щастлив, когато получих възможността през пролетта на тази година да застана начело на „Левски“, защото това е клубът, който обичам най-много в България. През последните 5 и половина месеца обаче съм принуден да работя под огромно напрежение и не виждам смисъл да продължавам напред в подобна ситуация. Трябва да отбележа, че поканата да поема „Левски“ получих от Георги Иванов-Гонзо, който малко след това напусна заради лошата атмосфера в клуба. Може би трябваше и аз да сторя същото.

Причините да взема това решение са много:

1. На първо място е водената срещу мен кампания в медиите още от първия ми ден като треньор на „Герена“. За съжаление тази кампания е инспирирана от хора в клуба. 2. Мои началници са водили нееднократно преговори с други треньори, които да ме заменят и това е информация, която имам от първа ръка. 3. Още след последните два мача от предишния сезон и преди началото на лятната подготовка настоявах отборът да бъде подсилен съществено, повечето от новите футболисти не бяха доведени и одобрени от мен. Бях принуден да се съглася с тяхното идване, само защото нямах достатъчно играчи на пейката и в тренировъчния процес, което за клуб с амбициите на „Левски“ е недопустимо. 4. От проведената през лятото селекция футболистите, взети по мое желание, са единствено резервният вратар Чворович и защитникът Пиргов. 5. Аз лично предложих на ръководството да бъдат привлечени румънецът Сапунару, стоперът на „Партизан“ Томич, Зубчев, който сега е в „Лил“, Нистор от „Динамо“ (Букурещ), както и един измежду Станислав Манолев и Иван Бандаловски. 6. През последните 5 и половина месеца не спирам да слушам как „Левски“ на всяка цена трябва да спечели титлата – не коментирам дали настоящият състав има потенциал да го направи. Но за да се спечели титла, освен отбор, трябва да имаш и клуб. По мои сметки за 10 кръга от началото на първенството „Левски“ беше ощетен от съдийски грешки с поне 4-5, а може би и 6 точки. В такива условия никой клуб нищо не може да спечели. 7. Трябва да се борим за шампионската титла, а в същото време шефовете спират премиите на футболистите, които са договорени преди началото на първенството. На първо място сме без загуба, а атмосферата в съблекалнята е още по-негативна заради решението да се спрат премиите. 8. Най-добрите футболисти в отбора – Бабатунде и Нар, нямат автомобили, които са им обещани от лятото. Те се оплакват на мен, а аз няма как да им помогна. 9. Както виждате сами, фигурата на треньора в ПФК „Левски“ няма значение, напълно е обезценена. Той не може да направи нищо, а само носи голяма отговорност за резултатите на отбора.

10. По всички гореизброени причини бих искал да се разделим, защото работя под твърде голям стрес и в лоша атмосфера, с което рискувам здравето ми сериозно да се влоши. А животът ни е само един.

Щастлив съм и ще помня винаги, че моят последен клуб като треньор е „Левски“,се казва в молбата, подписана от Люпко Петрович.

В молбата си Петрович прилага и лекарска констатация от 19.09. 2016 година, която е получил вчера.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments