> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Петев, спиш ли добре? С последния в „А“ група ли ще възраждаш националния?!


Петев, спиш ли добре? С последния в „А“ група ли ще възраждаш националния?!

0
0
181

Публикувана на: март 7, 2016

Мъка, мъка! Това е най-честата дума, която ще чуе човек за националния ни отбор по футбол. Тъкмо бяхме позабравили последните „звездни“ изяви на трикольорите и техния наставник Ивайло Петев, но днес нещо отново ни приседна. И този път дори не можем да го преглътнем. Петев избра футболистите, с които ще борим Португалия и Кристиано Роналдо. До тук добре. Ама като човек погледне списъка и почва да се чуди това шега ли е или нещо не довижда.

Как ли е спал Петев в последните дни, щом е викнал играч от последния в „А“ група. Не, няма шега – Пирин отново има национал. Но това не е нито Дани Младенов, нито Маркиньо, нито Даниел Генов, че дори не е и Мартин Тошев. В селекцията на Петев гордо се мъдри името на Тони Тасев. Няма го Божидар Краев от Левски, няма го Момчил Цветанов от ЦСКА, няма ги Лъчо Балтанов, Борис Галчев и Боби Балджийски, но пък за сметка на това съблеченият на „Герена“ треньор е викнал младок от последния в елита. И при това играч, който има 16 мача и 2 асистенции този сезон. С този ход Петев направо ще убие Кристиано Роналдо. Ама от смях! Петев, айде стига толкова. Пусни си Азис с „Хабиби“, поне и той да те пита спиш ли добре!

Ако Петев си мисли, че по този начин ще възроди националния отбор, жестоко се лъже. Още от сега трябва да се подготвим да гледаме по телевизията и Мондиала през 2018 г. Не, че някой го е особено грижа дали ще се класираме или не. Отдаван националния ни отбор е просто един трамплин за различни мениджъри да пробутват клиентите си в чужбина. Все пак едно е във визитката ти да пише, че си национал, а съвсем друго да не го пише. Петев го знае много добре. Все пак Мишо Александров е живият пример, че националния продава. Как иначе играч, който през есента не помирисваше терена в „А“ група, а риташе за дубъла на Лудогорец изведнъж се озова в Полша. Явно сега родения в с. Баховица треньор иска да повтори постижението си.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments