> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Петев се ядоса: Стига с чужденците, може да не викна никой


Петев се ядоса: Стига с чужденците, може да не викна никой

0
0
224

Публикувана на: април 1, 2016

Националният селекционер Ивайло Петев запази кратко мълчание след победите над Португалия (1:0) и Македония (2:0) и направи своя анализ на мачовете. „7 дни спорт“ потърси специалиста, който коментира представянето на „лъвовете“ в проверките в Лейрия и Скопие и спекулациите около чужденците, които са спрягани за представителния ни тим.

„Направил съм своите изводи за мачовете. Както казах, доволен съм от победите, те носят самочувствие на момчетата. Разбира се, това не значи, че сме перфектни. Грешки винаги има и ние ще работим здраво, за да ги сведем до минимум. Отпускане в националния отбор не може да има никога, това ми е напълно ясно“, коментира Петев, който наскоро отбеляза една година, откакто дебютира начело на „трикольорите“.

Специалистът коментира и станалата гореща напоследък тема за чужденците в селекцията на България. Както е известно, преди няколко дни за националния отбор дебютира звездата на Лудогорец Марселиньо, който се разписа още в първия си двубой с националната фланелка – изненадващия успех с 1:0 като гост на Португалия.

„Тази тема много се преекспонира, затова искам да внеса яснота. В последните няколко дни се изговориха какви ли не глупости. Кого ще викам или няма да викам, ще го реша. Съставът ще го разберете през месец май, така че нека да спрем с коментарите. Всеки ден излиза някакво ново име, но това не значи, че аз трябва да излизам и да казвам – този ще викна, онзи няма да викна. Заявил съм, че следя много футболисти, но това не значи, че те ще бъдат включени в състава. Може и да не викна никого в крайна сметка“, отсече Петев.

А колкото до вечните претенции на клубовете за това дали техните футболисти играят или не играят в националния отбор, селекционерът коментира съвсем кратко: „Недоволни винаги ще има. Някои имаха претенции и след мача с Португалия, но какво да направим?!“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments