> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Петев наглее: Ще правим нов отбор


Петев наглее: Ще правим нов отбор

0
0
230

Дата: декември 15, 2015

Националният селекционер Ивайло Петев заяви, че смята да започне изграждането на нов отбор за предстоящите световни квалификации. В битката за първите две места в групата „лъвовете“ ще мерят сили с Холандия, Франция, Швеция, Беларус и Люксембург.

„Лоша година изпращаме. Не може да кажем, че е добра, когато няма класиране. Не е успешна. С каквото имаме, с това ще работим в националния отбор. И аз искам да имаме по-голямо качество, но за момента е това. Нещата са доста глобални, няма да откривам топлата вода сега. С тези футболисти разполагаме, с тях ще се опитаме да извлечем максимума. При всички положения ще се направи нов отбор, след като някои от играчите вече са на възраст. Вниманието ни е насочено към други играчи. Това е нормално. Трябва да дадем шанс на по-млади момчета да играят. Така ще процедираме“, каза Кмета.

„Трябва да се даде поле на изява на доста повече българи в „А“ група. Трябва да имаме по-силен шампионат. Знаете, че нашето първенство не е на най-високо ниво. Изваждане на Литекс от „А“ група? Определено нивото ще падне още. След като няма Локо (София), няма ЦСКА и сега евентуално и Литекс бъде изваден, сами си обяснете какъв шампионат ще имаме. Има си правилници, които трябва да се следват. Надявам се, че следващата година ще е по-ползотворна. Трябва да мислим позитивно и да сме оптимисти“, добави Петев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments