> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Петев изнагля: Литекс не уважа България


Петев изнагля: Литекс не уважа България

0
0
464

Дата: ноември 13, 2015

Селекционерът на националния отбор на България Ивайло Петев не уточни пред медиите дали е доволен от проверката на тима с младежите, завършила 1:1 в Правец. Все пак той не скри задоволството си от проведения лагер, определяйки го като „много ползотворен“.

„Ще запазя за себе си дали съм доволен от контролата. Изключително ползотворен лагер. Това ми даде възможност да видя някои футболисти, които не са викани до момента. В контролата имаше и добри, и лоши моменти, и доста брак. Аз не съм очаквал чудеса. Трябва да се работи повече в клубовете и да развиват потенциалът на играчите. Имаше варианти да играем контроли с Молдова и Грузия. Но така сме преценили, така направихме. Не съм говорил още с никого от футболния съюз за турне в Азия в края на февруари. Но ако има такова предложение, ще се възползваме“, заяви той.

Бившият треньор на Лудогорец и АЕЛ (Лимасол) не пропусна да коментира отказа на Литекс да пусне свои футболисти за сбора на националите.

„Националният отбор е приоритет, националният отбор е над всички. Така че, всички трябва да дават най-доброто. Деянието на Литекс не го приемам като неуважение към мен, това е неуважение към националния отбор“, добави Петев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments