> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Петев изнагля: Литекс не уважа България


Петев изнагля: Литекс не уважа България

0
0
336

Дата: ноември 13, 2015

Селекционерът на националния отбор на България Ивайло Петев не уточни пред медиите дали е доволен от проверката на тима с младежите, завършила 1:1 в Правец. Все пак той не скри задоволството си от проведения лагер, определяйки го като „много ползотворен“.

„Ще запазя за себе си дали съм доволен от контролата. Изключително ползотворен лагер. Това ми даде възможност да видя някои футболисти, които не са викани до момента. В контролата имаше и добри, и лоши моменти, и доста брак. Аз не съм очаквал чудеса. Трябва да се работи повече в клубовете и да развиват потенциалът на играчите. Имаше варианти да играем контроли с Молдова и Грузия. Но така сме преценили, така направихме. Не съм говорил още с никого от футболния съюз за турне в Азия в края на февруари. Но ако има такова предложение, ще се възползваме“, заяви той.

Бившият треньор на Лудогорец и АЕЛ (Лимасол) не пропусна да коментира отказа на Литекс да пусне свои футболисти за сбора на националите.

„Националният отбор е приоритет, националният отбор е над всички. Така че, всички трябва да дават най-доброто. Деянието на Литекс не го приемам като неуважение към мен, това е неуважение към националния отбор“, добави Петев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог при регистрация с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments